Header!

Tjo! Nu har man fått headern! jag får tacka underbara Amalia som gjorde den :) Jag blev väldigt nöjd :D


//MB


Gymnasiet

Tjo!Var till Hagfors på Onsdan och kollade lite.Jag och Amalia kollade på BF,OP och Samhäll.... Vet inte ändå vad jag vill gå, Har ingen aning om vad jag vill jobba med. Men men kanske kommer snart.. *Hoppas kan man*

 

//MB


Tävling

Tjo! Igår var det hopptävling med Onyx, gick bra felfri i första klassen och rev ett i fas ett i andra. Men det var inte hans fel. Idag har det inte hänt något speciellt.

HATAR ATT DET SKA REGNA HELA TIDEN!!!!!!

//MB 

Regn regn och mera regn

Tjo! Varför ska det alltid regna? kan det inte bara sluta och aldrig mera komma tillbaka? Eller kanske ska regna någon gång, men inte dag efter dag .. jaja man kan inte ändra på vädret :(  Annars har det inte hänt något speciellt.

 

//MB

Värdelöst!

Tjo! Idag har det inte hänt något speciellt. Sitter nu och lussnar på musik och tränar på So:n, men det går mindre bra. Kanske händer något mera intressant imorgon.
------------------------------------------------------------


VARFÖR känns allt så misslyckat HELA jävla tiden?


//MB


***,

Tjo! Är nu hemma hos min moster och firar Conny. Ska väl försöka träna lite på engelskan, men det går inget vidare. Men så brukar det vara med läxor, man väntar till sista dagen.

//MB


Svenska!

Jag måste verkligen börja nu.. Är nästan klar med författarporträttet, men recensionen har jag inte börjat med:(..
och så har vi redovisning på fredag..JIPPIE! Men vi ska bara redovisa inför halva klassen, det är bra.

//MB

Today!

Tjo, idag bakade jag och Amalia finfina muffins. 3 satser på en timma, inte dåligt tycker jag. Men det blev lite stressit på slutet. :P Sen har det inte hänt så mycket mera, ska nog ut och longera Onyx lite senare..Då har första snön för iår kommit idag då ! inte mycket men det var snö iallafall.

//MB

 

RSS 2.0